Udvikling

Når man skal bygge nyt eller transformere eksisterende byggeri til ny funktion, er det vigtigt at man tager konkret stilling til kvalitet, materialer og håndværk. Der er utallige eksempler på byggeri hvor man ikke har valgt rigtigt fra starten, og det har vi som målsætning at lave om på.

Når vi designer vores projekter, stiller vi altid krav til os selv, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, uanset om det er den materialemæssige, det håndværksmæssige eller det æstetiske.

Alle projekter er forskellige, og derfor kan man ikke lave dem på samme måde. Vores udviklingsprojekter vil altid tage udgangspunkt i grundens kvaliteter og den arkitektoniske profil som det eksisterende byggeri eller de omkringliggende arealer og bebyggelser besidder.

Vores ambition er at udvikle bæredygtige bebyggelser som i højere grad bygger på langtidsholdbare materialer og funktionelle præmisser. Derudover er det et krav at der tages højde for skønheden ved byggeriet. Uanset om det er nyt eller transformation af noget gammelt.

De typiske projekter omfatter:

·       Helhedsplaner for ny bebyggelse

·       Rækkehuse

·       Kædehuse

·       Klyngehuse

·       Tagboliger

·       Transformation af eksisterende byggeri til nye formål

Hvis du er bygherre eller udvikler, og interesseret i at være med til at skabe fremtidens smukke bæredygtige boliger, så udfyld kontaktformularen her på siden og bliv ringet op.