INGA

Med afsæt i den traditionsrige danske byggeskik og den håndværksmæssige kulturhistorie, søger vi tilbage til dengang man byggede for at husene skulle holde i over 100 år, med fokus på gode kvalitetsmaterialer, godt håndværk og skøn arkitektur.

Moderne bæredygtighed skabes i høj grad ved at udføre løsninger som er langtidsholdbare. I en tid hvor vi har ressourceknaphed på materialer på grund af 100 års overforbrug, skal vi kun vælge løsninger som kan holde i lang tid hvis de bliver vedligeholdt løbende.

Vi tager altid udgangspunkt i at finde den helt rigtige løsning til det enkelte hus – æstetisk, kvalitetsmæssigt, funktionelt såvel som teknisk. Den hurtige/nemme løsning er sjældent den rigtige, og billigst er aldrig bedst. Vi skræddersyr projekterne så de passer til kundens faktiske behov – hver gang – med respekt for de arkitektoniske hovedgreb, eksisterende bygninger, områdets karaktertræk og grundens kvaliteter.

Vores ambition er altid at lave den rigtige løsning frem for den hurtige, og vi stiller krav til vores kunder om at deltage i den proces. Vi er ikke interesseret i at bygge videre på forkerte løsninger eller bygge ringe kvalitet. Ligeledes vil vi sige nej tak hvis opgaven ikke passer ind i vores filosofi.

Med afsæt i de byggeprincipper, som Landsforeningen for Bedre Byggeskik lancerede allerede i 1915, med P.V. Jensen Klint som forgangsfigur, ønsker vi at skabe nye projekter, hvor fokus fastholdes på smukt proportioneret arkitektur, i samspil med de stolte håndværkstraditioner og gode kvalitetsmaterialer.

Alt dette med lige dele fokus på funktionalitet, holdbarhed & skønhed.

Vi kalder det INGA, og det er både vores vision og vores mantra.

Om tegnestuen

Møgelhøj Arkitekter blev etableret i 2015 med et brændende ønske om at genindføre principperne om bedre byggeskik, godt håndværk og høj faglighed gennem alle byggeprojekterne – en slags Bedre Byggeskik V2.0. Denne ambition gennemsyrer alle vores projektforløb og de endelige løsninger på de enkelte projekter. Vi vil kæmpe for disse værdier, og stiller krav til vores kunder og håndværkere om at tage del i dette.

Vores spidskompetencer omfatter:

Tegnestuen er sammensat af kompetente folk, der omgås hinanden i et socialt og uhøjtideligt fællesskab, hvor det kreative hjørne på tegnestuen er samlingspunktet. Her inviteres bygherrer ofte ind, for at kunne være med på hele rejsen og for at se og mærke de forskellige materialer i 1:1.

Kaffe?

Vi byder altid på en kop kaffe, ved det kreative hjørne om en snak om boligdrømmen.