Ejer- og andelsforeninger

Vi tilbyder kvalitetsbevidst rådgivning for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vi er arkitekter og bygningskonstruktører der gerne vil renovere og restaurere de gamle ejendomme på den rigtige måde, og vi vil gå langt for at hjælpe jer med at blive kvalificeret til at træffe de rigtige valg. Dette er især vigtigt når man bor i en bevaringsværdig eller fredet ejendom. Valg er ikke tilfældige med os som rådgivere.

Som byggerådgivere kan vi blandt andet hjælpe jer med:

–   Vedligeholdelsesplaner / drift- og vedligeholdelsesrapporter
–   Tagudskiftning
–   Vinduesudskiftning / vinduesrenovering
–   Facaderenovering
–   Gavlisolering
–   Renovering af trapper & trappeopgange
–   Tagboliger
–   Udskiftning af vandrør & faldstammer

De enkelte projekter planlægges altid ud fra de konkrete behov, og vi hjælper jer igennem hele processen – lige fra første møde med bestyrelsen, over beboermøder, generalforsamlinger, myndighedsansøgninger, udbud og byggeledelse. Vi er kort sagt med fra start til slut, og vi tilstræber at der altid vil være en gennemgående person fra start til slut så I kan føle jer trygge i processen, og så I har en primær kontaktperson hos os.

Vi hjælper og rådgiver med alle nødvendige dele af proces, planlægning, budgettering og byggefase.

For at høre mere om mulighederne for at få hjælp til jeres byggeprojekt eller vedligeholdelsesplan, så udfyld kontaktformularen her på siden og bliv ringet op.