ARKITEKTTEGNEDE
Enfamiliehuse

Når man skal bygge et nyt hus, lave en tilbygning, renovere eller ombygge er det vigtigt at man tager konkret stilling til kvalitet, materialer og håndværk. Der er utallige eksempler på byggeri hvor man ikke har valgt rigtigt fra starten, og det har vi som målsætning at lave om på.

Når vi designer et hus, stiller vi altid krav til os selv, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, uanset om det er den materialemæssige, det håndværksmæssige eller det æstetiske.

Alle projekter er forskellige, og derfor kan man ikke lave dem på samme måde, men vores proces er blevet afprøvet på med end 100 enfamiliehuse siden starten.

Vi tilpasser altid projekterne efter de konkrete behov. Hvis vi bygger videre på eksisterende bygninger, så forholder vi os til den arkitektur der allerede eksisterer.

Når vi vælger materialer til vores huse, så ser vi på fysiske prøver på alt sammen med vores kunder, så man kan se og røre ved overfladerne og forstå kvaliteten.

Det giver jer som kunder mulighed for at vælge de endelige løsninger på et oplyst grundlag, og med et større indblik i beslutningsprocessen, så I får det hus der passer til jer.

For at høre mere om mulighederne for at få bygget jeres drømmes hus, så udfyld kontaktformularen her på siden og bliv ringet op.